Plăți pentru asigurări din Europa

Despre compania Avocat in Europa

După mulți ani de experiență în muncă, avocații noștri garantează încheierea cu succes a dosarelor, cuantumul maxim al despăgubirii după accidentul de mașină sau accidentul de muncă, soluționarea cu succes a litigiilor în arbitrajul comercial internațional, administrarea patrimoniului în străinătate și căutarea genealogică a moștenitorilor. Știm să îți închidem cazul cu succes și cât mai repede posibil!

Echipa noastră știe cum să depună o cerere de asigurare de succes și să negocieze cu fondurile de asigurări sociale în caz de invaliditate temporară, cu autoritățile fiscale, autoritățile vamale, Serviciul de pază de frontieră al statului, departamentele de utilități publice, instituțiile medicale, alți autori de vătămări și accidente cu cetățeni din VIS. Avem reprezentanți în Ucraina, Polonia, Belarus, Rusia, Republica Cehă și Cipru.

Lucrăm cu despăgubirea pentru accidente rutiere în Europa. Toți participanții implicați într-un accident rutier: șoferul, pasagerii, pietonii – au dreptul la despăgubiri de asigurare pentru vătămări. Iar în cazul unui accident mortal, dreptul de a primi despăgubiri este disponibil tuturor rudelor apropiate ale defunctului (soție, părinți, frați, copii, nepoți). Fiecare membru al familiei va primi o supă separată pentru trauma psihologică suferită ca urmare a pierderii unui membru apropiat al familiei.

Termenul de prescripție pentru daunele de asigurare este de 3 ani (răni minore) și 20 de ani (vătămări corporale grave sau deces).

 

Firma noastră de avocatură oferă servicii juridice pentru cereri de despăgubire pe principiul “nu câștigăm, nu ne plătești”. Suntem gata să oferim toate serviciile legale, atât în faza premergătoare procesului, cât și în faza de judecată. Echipa noastră te va ajuta să primești cea mai mare sumă posibilă a despăgubirii cât mai curând posibil.

Dacă ești în căutarea unei rude în SUA, Canada sau Europa – genealogiștii noștri profesioniști îți vor oferi toate informațiile necesare. De 9 ani, echipa noastră îi ajută pe imigranții CIS să-și găsească rudele în Ucraina, Belarus, Rusia și Polonia.

Reprezentăm clienții în instanțe comerciale și arbitrare europene. Avocații firmei Avocat in Europa Ltd. îți vor proteja interesele în Europa și vor soluționa disputa prin arbitraj comercial internațional în condițiile cele mai favorabile pentru tine!

Ia legătura cu echipa noastră. Întotdeauna suntem de partea ta!

Our advantages

Why clients choose the company Avocat in Europa?

Insurance payments from Europe, estate litigation abroad, genealogical search for heirs, international arbitration – the main directions of company Avocat in Europa. Our team – international lawyers, legal experts, doctors, regional representatives, consultants, genealogists, translators, psychiatrists, accountants have many years of experience working with clients around the world. We know how to protect your rights in Europe, the USA and Canada and get the maximum amount of compensation.

Counter Icon
1000 +

Cazuri câștigate

Counter Icon
50 +

Avocați

Counter Icon
1000 +

Clienți recunoscători

Counter Icon
40 +

Tări

Our offices

Free call

Ukraine: +380637527444

Russia: +79637502075

Belarus: +375298809900

Moldova: +37379444462

Kazakhstan: WhatsAp, Telegram, Viber +380974820448

Poland: +48601167770

The Czech Republic: +420778401653

Italy: +393290496543

We will answer all legal questions that concern you as soon as possible.

No Cost Consultation