Prezența rudelor în alte țări este desul de comună în zilele noastre. De aceea, planificarea imobiliară în străinătate este o problemă de actualitate pentru mulți cetățeni. Primirea unei notificări cu privire la proprietăți, afaceri, valori mobiliare și alte bunuri lăsate prin moștenire dă naștere multor confuzii – pe cine ar trebui să contacteze moștenitorul, ce documente juridice să colecteze și cum să-ți formalizezi corect drepturile în conformitate cu legislația necunoscută a altui stat.

Firma de avocatură “Avocat in Europa” furnizează servicii pentru soluționarea problemelor succesorale în străinătate. Avocații noști care se ocupă de planificarea patrimonială te vor ajuta să faci față situației de a intra în posesia drepturilor tale legale fără a încălca normele legale.

Recomandări pentru înregistrarea unei moșteniri în străinătate

Din punct de vedere juridic, planificarea unei moșteniri în străinătate are anumite dificultăți. Luând în considerare diferențele serioase dintre reglementările legale din diferite țări și lipsa de cunoaștere a limbii, moștenitorul va avea nevoie de ajutorul unor profesioniști cu experiență.

Planificarea moștenirii în străinătate implică:

  • colectarea documentelor – acestea trebuie să confirme dreptul la moștenire al unei persoane;
  • întocmirea și depunerea cererii aferente la notariat;
  • obținerea unui document care confirmă dreptul la moștenire;
  • efectuarea de acțiuni de însoțire a planificării succesorale în străinătate – necesită prezența unui moștenitor sau a unui reprezentant oficial;
  • rezolvarea problemelor legate de plata impozitelor.

Specificul impozitării variază de la o țară la alta. Faptul acesta necesită cunoștințele specialiștilor – un avocat care se ocupă de planificarea imobiliară va studia posibilitatea obținerii de beneficii fiscale, va întocmi documente și va prezenta in instanță interesele clientului său.

Avocații noștri sunt gata să te ajute!

Dacă ești interesat de planificarea unei proprietăți în străinătate, preocupat de a intra în drepturile tale legale ca moștenitor în SUA, Canada, Europe, Israel – compania noastră este pregătită să-ți ofere asistență juridică completă. Avocații din domeniul imobiliar din străinătate te vor ajuta la rezolvarea situației cu locuința moștenită, întocmirea actelor necesare și plata impozitelor.

Informații detaliate pot fi obținute dacă te înscrii pentru o consultație – avocatul nostru care se ocupă de planificarea proprietăților în străinătate va explica în detaliu pașii și nuanțele necesare procesului care va urma. Nu trebuie să te aprofundezi în norme juridice complexe și legi necunoscute ale altui stat – specialiștii companiei “Avocat in Europa” vor face toate acestea pentru tine!

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.