Când călătorești cu mașina în străinătate, sunt foarte mari șanse ca accidentele să se întâmple din cauza neglijenței altcuiva. Dacă te afli într-o situație similară, fără îndoială vei avea nevoie de un avocat pentru accidentele rutiere din străinătate.

Despăgubiri pentru asigurări

Valoarea daunelor pentru victimele unui accident din Europa depind de țara în care a avut loc accidentul de circulație. Avocatul nostru care se ocupă cu accidentele în Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania străină de asigurări.

Care este răspunderea companiei de asigurări?

Toate victimele rănite ale unui accident rutier au dreptul la despăgubiri, în condițiile legii, în cazul în care nu au provocat acel accident. Compania de asigurări este obligată să plătească despăgubiri victimei rănite a unui accident rutier sau membrilor familiei în cazul în care a fost un accident mortal.

Daune pentru victimele unui accident rutier

Cine are dreptul la despăgubiri:

 • Șoferul nevinovat;
 • Toți pasagerii (inclusiv pasagerii mașinii găsite vinovate);
 • Pietoni și bicicliști;
 • Poți obține despăgubiri chiar și în cazul în care șoferul vinovat a părăsit locul accidentului sau nu a avut asigurare de răspundere civilă valabilă.

Tipuri de despăgubiri după un accident de mașină

Victima rănită a unui accident rutier poate primi despăgubiri pentru:

 • Compensații pentru prejudiciile cauzate vieții sau sănătății;
 • Compensații pentru cheltuielile medicale;
 • Compensații pentru serviciile de reabilitare;
 • Compensații pentru îngrijire suplimentară;
 • Compensații pentru cheltuielile de deplasare;
 • Compensații pentru a-ți face casa accesibilă în scaunul cu rotile;
 • Compensații pentru recalificare, dacă este cazul;
 • Pensie lunară pentru invaliditate;
 • Compensații pentru nevoi crescute;
 • Compensații pentru veniturile pierdute.

Despăgubiri pentru un accident fatal în străinătate

Atunci când o persoană a decedat în urma unui accident rutier petrecut în străinătate, membrii familiei pot primi despăgubiri pentru:

 • Pierderea sprijinului financiar;
 • Cheltuieli de înmormântare;
 • Tratament după traumatisme psihologice;
 • Pierderi pentru dependență;
 • Durere și suferință.

Serviciile avocatului de accidente auto Avocat in Europa

Avocatul pentru accidente auto din străinătate oferă asistență juridică în litigiile cu cumpaniile de asigurări, contestații împotriva unei notificări de penalizare, protejează drepturile victimelor accidentelor pe parcursul procesului de justiție penală, asistă la litigiile civile și la infracțiunile rutiere.
Lucrăm în Polonia, Republica Cehă, Italia, Germania, Spania, Marea Britanie și în alte țări europene.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.