Avocații internaționali ai Avocat in Europa Ltd. consideră că practica juridică ar trebui să țină pasul cu tendințele de dezvoltare economică și să se modifice în conformitate cu nevoile comunității moderne de afaceri globale. Odată cu fluxul comerțului global a fost nevoie de sprijinul juridic al avocaților internaționali în semnarea acordurilor cu contrapărțile străine, negocierea cu companiile străine de asigurări, rezolvarea problemelor administrative în străinătate. Legea internațională a devenit o caracteristică cheie a lumii moderne, nu doar pentru țările suverane și organizațiile guvernamentale, ci și pentru corporațiile și indivizii transnaționali. De aceea, sprijinul juridic al avocaților internaționali este o garanție a unor relații de încredere și stabile din punct de vedere financiar cu companiile străine.

Arbitraj comercial internațional

Arbitrajul comercial internațional este o modalitate de a rezolva disputele care apar în temeiul acordurilor comerciale internaționale. Este utilizat ca alternativă la litigii și este controlat  în primul rând de condițiile convenite de părțile contractante și nu de legislația națională. Majoritatea acordurilor conțin prevederi privind soluționarea litigiilor care declară că orice dispute în temeiul contractului vor fi soluționate prin arbitraj și nu prin litigiu.

Regulile de arbitraj sunt, de obicei, disponibile pe site-ul web al instituției de arbitraj relevante. Echipa noastră de avocați internaționali lucrează îndeaproape cu asociația internațională non-profit “Camera Europeană de Arbitraj” din Bruxelles. Spre deosebire de litigii, arbitrajul comercial este de obicei confidențial. Deciziile și alte documente referitoare la arbitraj, în general, nu sunt publicate și nu există o bază de date centralizată sau o revistă pentru investigarea procedurilor de arbitraj.

 

Avocații internaționali ai Avocat in Europa cunosc bine legile țărilor europene, pe cele ale Statelor Unite și Canadei și au o vastă experiență în arbitrajul comercial internațional și în administrarea patrimoniului în străinătate.

Avocați internaționali

Juriștii internaționali ai Avocat in Europa reprezintă clienții țărilor CIS în chestiuni de daune de asigurări, litigii succesorale în străinătate și arbitraj internațional în Europa. Clientela noastră variază de la organizații non-profit la corporații mari, de la întreprinderi mici la persoane fizice. Distanța și locația nu reprezintă un obstacol în calea relațiilor noastre de lucru cu clienții în astfel de chestiuni. Firma noastră de avocatură conduce cu succes cazuri de drept internațional în Europa, Statele Unite și Canada. O echipă de avocați împreună cu specialiști în domeniul fiscal ajută clienții să evite povara excesivă a impozitării atunci când beneficiază de o moștenire în străinătate.

Avocat in Europa Ltd. este o resursă puternică pentru deciziile juridice internaționale. Avocații sunt implicați în mod activ în rezolvarea disputelor în arbitrajul comercial internațional și au dezvoltat o poziție juridică solidă pentru a vă proteja interesele în conformitate cu dreptul internațional.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.