Avocații firmei Avocat in Europa te vor ajuta să primești despăgubiri din partea companiei de asigurări pentru vătămările și bolile de la locul de muncă.
Noi ajutăm la obținerea de compensații pentru lucrătorii accidentați în mai mult de 15 țări europene, intre care amintim Italia, Spania, Marea Britanie, Germania, Franta.

Lucrătorii accidentați din Europa pot primi despăgubiri pentru bolile și accidentele de la locul de muncă în 2 moduri. Mai întâi, toți lucrătorii accidentați din Europa au dreptul la despăgubiri din Fondul de invaliditate temporară (doar pentru angajarea oficială). Alternativ, poți beneficia de compensații din partea angajatului (asigurarea de răspundere civilă a angajatorului). Asigurarea de răspundere civilă a angajatorului îi protejează pe angajatori de pierderi financiare, în cazul în care un lucrător suferă o boală sau un accident legat de locul de muncă.Foarte des, angajatul este neglijent în asigurarea de locuri de muncă sigure pentru angajații săi. Cele mai întâlnite cauze ale vătămărilor personale la locul de muncă sunt un mediu prost de lucru, echipamentul inadecvat, lipsa pregătirii angajaților și lipsa pregătirii în materie de siguranță.

Despăgubiri pentru accidentele la locul de muncă

Plăți compensatorii la locul de muncă în Europa:

 • Compensații pentru prejudiciile cauzate vieții și sănătății;
 • Compensații pentru cheltuielile medicale;
 • Compensații pentru serviciile de reabilitare;
 • Compensații pentru îngrijire suplimentară;
 • Compensații pentru cheltuieli de călătorie;
 • Compensații pentru a-ți face casa accesibilă pentru scaunul cu rotile;
 • Compensații pentru recalificare, dacă este necesar;
 • Pensie lunară pentru invaliditate;
 • Compensații pentru nevoi crescute;
 • Compensații pentru veniturile pierdute.

Deces la locul de muncă, în străinătate

Atunci când o persoană a decedat la locul de muncă, membrii familiei pot primi despăgubiri pentru:

 • Pierderea sprijinului financiar;
 • Chetuieli de înmormântare;
 • Tratament după traume psihologice;
 • Pierderi pentru dependență;
 • Durere și suferință.

Asistență juridică în străinătate

Dacă ai fost accidentat la locul de muncă, în străinătate, nu aștepta – completează un formular de solicitare pe site-ul nostru web, iar noi vom lua legătura cu tine!
Garanțiile și avantajele noastre în muncă:

 • Oferim servicii juridice pe principiul “nu câștigăm, nu ne plătești”;
 • Nu este necesar să plătești taxe pentru investigație, informare sau consultare;
 • Încheiem o împuternicire scrisă și un acord;
 • Oferim clientului accesul deplin la cazul său și posibilitatea de a monitoriza procesul prin intermediul internetului.
Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.