Indiferent de cetățenie, orice angajat care suferă un accident la locul de muncă pe teritoriul Uniunii Europene are dreptul la despăgubiri. Cu ajutorul avocaților specialiști de la firma Avocat în Europa poți obține foarte ușor despăgubirile care ți se cuvin în urma vătămărilor și a bolilor dobândite la locul de muncă din Germania, dar și alte state europene precum Marea Britanie, Spania, Italia sau Franța.

Există 2 moduri principale prin intermediul cărora poți obține despăgubiri pentru o boală sau un accident la locul de muncă din Germania:

 1. Fondul de invaliditate temporară – Acest fond reprezintă o modalitate de a despăgubi angajatul vătămat doar în cazul în care angajarea a fost făcută oficial.
 2. Compensații din partea angajatorului prin Asigurarea de răspundere civilă a angajatorului – după cum îi spune și numele, această asigurare protejează angajatorul de pierderi financiare în cazul în care unul dintre muncitori suferă accidente sau boli profesionale în urma serviciilor prestate pentru companie.

De multe ori se întâmplă ca angajatorul să fie neglijent sau nepăsător în ceea ce privește asigurarea unor locuri de muncă sigure pentru muncitorii de la firma sa. Cele mai des întâlnite motive pentru care angajații suferă un accident de muncă în Germania (sau alte state europene) sunt: lipsa pregătirii în materie de siguranță la locul de muncă, mediul de lucru dezorganizat, echipamente de protecție inadecvate sau absente și lipsa pregătirii profesionale a angajaților.

Despăgubiri pentru accidentele la locul de muncă din Germania

Conform legislației în vigoare, poți primi mai multe tipuri de despăgubiri pentru accidente de muncă în Germania:

 • Despăgubiri pentru prejudiciile cauzate sănătății generale și vieții în general;
 • Despăgubiri pentru cheltuielile medicale și serviciile de reabilitare post-accident;
 • Despăgubiri pentru eventualele servicii de reabilitare necesare după tratamentul acut;
 • Despăgubiri pentru eventualele cheltuieli de călătorie legate de accident sau boală;
 • Despăgubiri pentru adaptarea locuinței la noile condiții de deplasare (scaun cu rotile, cârje, orteze, cecitate etc.);
 • Despăgubiri pentru întregul proces de recalificare (dacă este cazul);
 • Despăgubiri pentru veniturile pierdute pe perioada îngrijirilor medicale;
 • Compensații pentru cheltuielile legate de nevoile crescute în urma suferinței post-accident;
 • Dacă este cazul, pensie lunară pentru invaliditate permanentă;

Deces la locul de muncă pe teritoriul german

În cazul nefericit în care o persoană dragă își pierde viața la locul de muncă din Germania, familia poate primi despăgubiri pentru:

 • Durerea și suferința provocate de pierderea unui membru al familiei;
 • Eventualul tratament necesar pentru traumele psihologice suferite;
 • Pierderi pentru dependență;
 • Cheltuieli legate de ritualurile religioase în funcție de credința persoanei decedate (de exemplu, cheltuielile legate de înmormântare);
 • Pierderea sprijinului financiar al familiei;

Asistentă juridică profesională în Germania

Dacă te afli într-o astfel de situație pe teritoriul german nu ezita să ne contactezi prin intermediul formularului de solicitare de pe site! Un avocat pentru accidente de muncă în Germania te va ajuta să obții despăgubirile care ți se cuvin și nu numai:

 • Servicii juridice pe principiul „nu câștigăm, nu ne plătești”;
 • Taxe zero pentru investigație, informare și consultări;
 • Acces deplin la caz și monitorizarea procesului online 24/7;
 • Servicii complete și transparente, garantate prin încheierea unei împuterniciri și a unui acord scris între firma de avocatură și client;
Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Email: advokatveurope@gmail.com

Telefon: +40-757-296-095

Telefon: +49-160-9137-8309

Vorbim: română, germană

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.