Testamente, succesiuni și revendicarea dreptului de proprietate peste hotare este unul dintre domeniile prioritare ale companiei Avocat in Europa. Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene (Italia, Spania, Germania etc), Marea Britanie, SUA, Canada și Israel; restituirea drepturilor de moștenire în favoarea clienților noștri.

Reglementarea în materie de succesiune în Europa

La moștenirea proprietății situate în străinătate, trebuie menționat că în acest caz regulile de moștenire vor vi guvernate de legile altor țări.
Cheltuielile noastre pentru moștenirea proprietății în străinătate:

 • Traducerea tuturor documentelor;
 • Căutarea proprietății abandonate;
 • Litigii internaționale;
 • Asistență în faza de judecată;
 • Zboruri internaționale pentru tine și familia ta;
 • Plata pentru sejurul tău în străinătate (hoteluri, etc.);
 • Returnarea și înregistrarea proprietății abandonate în străinătate.

Documente pentru procesul de moștenire în străinătate

Trebuie să depui un anumit set de documente pentru a revendica o moștenire din străinătate:

 • Certificatul de deces al testatorului.
 • Pașaportul beneficiarului;
 • Certificatul de moștenire;
 • Acte care dovedesc gradul de rudenie cu testatorul.

Documentele sunt colectate, în mare parte, în străinătate. Noi te vom ajuta să colectezi toate documentele!

Impozite de moștenire

În majoritatea țărilor, moștenitorii (beneficiarii) sunt obligați să plătească impozitul pe proprietate. În Austria, Letonia, Portugalia și Cipru nu există taxe de succesiune.
În alte țări europene, tariful variază în funcție de relație cu testatorul. În consecință, cotele de impozitare sunt mai mici cu cât legăturile de familie sunt mai strânse.

De ce merită să contactezi firma de avocatură Avocat in Europa?

Dacă ai informații despre proprietatea ta din străinătate, nerevendicată, suntem gata să te asistăm în această problemă! Ești clientul nostru!
70 dintre cei mai buni asociați ai noștri din 30 de țări din întreaga lume caută rezultate avantajoase pentru clienții noștri. Partenerii noștri sunt avocați, notari, personalul arhivelor, genealogiști, experți financiari și experți imobiliari.
De asemenea, oferim și servicii de administrare a proprietății moștenite, la cerere ta, vânzarea imobilului și transferul fondurilor primite din vânzarea bunului imobil în contul tău bancar.
Experții noștri financiari îți vor oferi sfaturi gratuite despre cum să administrezi proprietatea, să minimizezi impozitele și să maximizezi veniturile. Noi doar sfătuim, deciziile le iei tu. Suntem cel mai bun partener al tău de peste hotare.
Garantăm închiderea și distribuirea proprietății în termen de 1 an.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.