Compania Avocat în Europa activează prioritar în domeniul testamentelor, succesiunilor și revendicării dreptului de proprietate în străinătate. Germania este în topul țărilor în care ne-am ajutat clienții să își recupereze cu succes proprietățile. Orice avocat specializat în succesiuni și moșteniri în Germania trebuie să aibă o vastă experiență în recuperarea și stabilirea moștenirilor abandonate pe teritoriul acestei țări. Partenerii noștri își folosesc cunoștințele și experiența pentru a restitui drepturile de succesiune și moștenire în favoarea clienților noștri în cel mai scurt timp.

Reglementarea în materie de succesiune în Germania

Regulile care se aplică moștenirilor sunt guvernate de legile din această țară. Astfel, tot procesul de a obține moștenirea în cauză se va desfășura în concordanță cu legislația locală. Chiar înainte de a te angrena în procesul de succesiune, trebuie să te asiguri că poți acoperi cheltuielile necesare întregului demers:

  • Traducerea actelor necesare;
  • Cheltuieli legate de proprietatea moștenită (căutarea, returnarea și înregistrarea proprietății);
  • Cheltuieli asociate litigiilor internaționale potențiale;
  • Cheltuieli legate de avocatul de moșteniri și asistența în faza de judecată (în cazul în care se ajunge la acest lucru);
  • Cheltuielile legate de transportul internațional pentru tine și însoțitori;
  • Plata întregului sejur în străinătate (cazare, mese etc.)

Documente necesare în cadrul procesului de moștenire în Germania

Evident, pentru a intra în posesia moștenirii va fi nevoie de un dosar cu acte obligatorii cerute de autoritățile din Germania:

  • Certificatul de deces al rudei decedate;
  • Certificatul de moștenire (dacă există);
  • Orice document/e care demonstrează cât mai precis gradul de rudenie cu testatorul;
  • Pașaportul/actul de identitate al beneficiarului moștenirii;

Toate aceste acte vor fi puse cap la cap de către o persoană specializată. Un avocat de testament de la firma noastră te va ajuta să le aduni dinainte pentru a fi pregătit atunci când te prezinti la autoritățile corespunzătoare.

Taxe pe moștenire pe teritoriul german

În cele mai multe țări europene și nu numai, moștenitorii au obligația de a plăti impozitul pe proprietate atunci când intră în posesia moștenirii. Puține state fac excepție de la această regulă, iar Germania nu este una dintre ele. Un avocat pentru succesiuni asociat firmei noastre te va asista și în această problemă legată de proprietatea ta.

De ce merită să contactezi firma de avocatură Avocat în Europa?

Atunci când ai informații despre moștenirea ta din Germania nerevendicată, te putem asista în recuperarea proprietății.

Colaboratorii noștri sunt 70 de asociați din 30 de țări cu o vastă experiență în domeniul moștenirilor. Alături de ceilalți parteneri de încredere ai firmei noastre (notari, genealogiști, experți imobiliari, experți financiari), orice partener avocat specializat în succesiuni caută cele mai bune soluții pentru a obține rapid cele mai avantajoase rezultate pentru clienții noștri.

Cei care caută și servicii de administrare a moștenirii, posibilitatea de a o vinde și transferul banilor în contul personal trebuie să știe că vor găsi la firma Avocat în Europa servicii complete pentru toate aceste nevoi.

Mai mult, partenerii noștri experți financiari îți pot oferi informații gratuite despre administrare, reducerea taxelor și creșterea veniturilor până la valori maxime. Evident, decizia finală îți aparține, dar ne vom asigura că iei această decizie cunoscând toate detaliile de care ai nevoie. Suntem un partener de încredere în strainatate. Pentru a avea o imagine de ansamblu asupra calității serviciilor noastre, îți garantăm închiderea și distribuirea proprietății în maxim 12 luni.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Email: advokatveurope@gmail.com

Telefon: +40-757-296-095

Telefon: +49-160-9137-8309

Vorbim: română, germană

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.