Printre domeniile prioritare în cadrul companiei Avocat în Europa se numără gestionarea problemelor ce țin de testamente, succesiuni și revendicarea dreptului la proprietate în Marea Britanie. Oricare avocat specializat în succesiuni și moșteniri din companie are o vastă experiență în căutarea, recuperarea și restituirea drepturilor de moștenire a proprietăților abandonate în țări diferite de pe teritoriul Uniunii Europene (Germania, Spania, Italia etc.) și din afara acesteia (Anglia, Canada, Israel, SUA) în favoarea clienților noștri.

Reglementarea în ceea ce privește succesiunea în Marea Britanie

Când vorbim de Anglia și UK trebuie să menționăm încă de la început faptul că regulile de moștenire care se aplică sunt cele din statul unde se află proprietatea în cauză, indiferent dacă alegeți un avocat specializat în succesiuni sau dorești să pornești pe cont propriu în călătoria legală.

De asemenea, cheltuielile care trebuie acoperite pentru moștenirea proprietății în Marea Britanie sunt următoarele:

  • costurile de transport pentru tine și familie (dacă este cazul);
  • costurile legate de cazarea în Marea Britanie pe perioada disputării moștenirii (dacă este cazul);
  • asistența unui avocat de moșteniri în faza de judecată (dacă este cazul);
  • costuri legate de eventuale litigii internaționale;
  • costurile legate de căutarea, returnarea și înregistrarea proprietății abandonate;
  • costuri legate de traducerea documentelor necesare;

Documente necesare procesului de moștenire în Marea Britanie

Evident, va trebui să pui cap la cap un dosar cu documente necesare revendicării moștenirii din Anglia și UK:

  • certificatul de deces al testatorului;
  • pașaportul beneficiarului testamentului;
  • orice acte care dovedesc, cât mai precis, gradul de rudenie cu testatorul;
  • certificatul de moștenire/testamentul;

Toate aceste documente vor fi necesare pentru a fi prezentate autorităților din Marea Britanie. Un avocat pentru succesiuni în străinătate te va ajuta să completezi întregul dosar, document cu document!

Impozitele pe moștenire

Majoritatea țărilor europene obligă moștenitorii să plătească impozit pe proprietate. Acesta este și cazul Marii Britanii, care din anul 2017 percepe un impozit pe moștenire de la cei care vor să recupereze proprietățile rezidențiale.

De ce este în favoarea ta să contactezi firma de avocatură Avocat în Europa în astfel de cazuri?

Pornind de la doar câteva informații despre proprietatea ta din Anglia sau Marea Britanie putem să te asistăm în tot demersul de a o recupera. Ești clientul nostru, deci vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține un rezultat în favoarea ta!

70 asociați de top din 30 de țări sunt pregătiți să găsească cele mai bune soluții pentru problemele clienților noștri. Avem ca parteneri avocați de testament, notari, genealogiști, experți financiari, experți contabili, personal specializat în arhivare și mulți alți profesioniști.

Mai mult, în cazul în care ai nevoie și de servicii pentru administrarea proprietății moștenite sau vânzarea acesteia și transferul fondurilor astfel câștigate direct în contul tău bancar, suntem aici să te ajutăm la fiecare pas.

Colegii noștri experți financiari sunt pregătiți să te sfătuiască gratuit în tot ceea ce privește administrarea proprietății, minimizarea impozitelor și maximizarea veniturilor. Sfaturile noastre te vor ajuta cu siguranță să iei cele mai bune decizii pentru tine. Vei găsi în noi cel mai bun partener de peste hotare. Cu noi ai garanția închiderii și distribuirii proprietății în maxim 1 an.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Email: advokatveurope@gmail.com

Telefon: +40-757-296-095

Telefon: +49-160-9137-8309

Vorbim: română, germană

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.