Orice călătorie cu automobilul în străinătate ne poate predispune, fără voia noastră, la accidente rutiere grave. Atunci când te regăsești într-o astfel de situație neplăcută peste hotare trebuie să știi că poți apela cu încredere la un avocat pentru accidente rutiere în Italia.

Despăgubiri pentru asigurați

Pentru a obține despăgubiri pentru accidente rutiere trebuie să știi că, indiferent de cetățenie ta sau de țara din care provii, valoarea sumei pe care o poți primi ca victimă depinde de legislația din Italia. Un avocat specializat de la firma noastră te va asista la fiecare pas în demersul tău. S-ar putea să ai nevoie de asistență cu documentația specifică, la reprezentarea intereselor tale în instanță și în colaborarea cu compania de asigurări de peste hotare.

Ce răspundere are compania de asigurări față de tine?

Orice victimă a unui accident rutier are dreptul de a primi despăgubiri, conform legislației locale, atunci când nu este vinovat de producerea acestuia. Companiile de asigurări din Peninsulă trebuie să plătească despăgubiri victimelor rănite sau familiilor acestora în cazul accidentelor mortale.

Ce daune pot primi victimele unui accident rutier în Italia

Pot primi daune pentru accidente rutiere următorii participanți la trafic:

 • conducătorul auto nevinovat;
 • alți participanți la accidentul rutier (pietoni, bicicliști, călători pe trotinete etc.)
 • toți ceilalți pasageri (inclusiv ceilalți pasageri din vehiculul găsită vinovată de accident)

Victimele accidentului pot primi despăgubiri chiar și în cazurile mai delicate, cum ar fi cele în care soferul vinovat a părăsit locul accidentului sau când acesta nu deține o asigurare de răspundere civilă în termen de valabilitate.

Ce tipuri de despăgubiri pot primi victimele după un accident de mașină

Cazurile de accidente rutiere în urma cărora victimele suferă puțin sau deloc reprezintă situații ideale, dar nu întotdeauna putem să ne bazăm pe noroc. Victimele rănite pot primi comensații și despăgubiri pentru accidente rutiere în Italia după cum urmează:

 • pentru toate cheltuielile medicale legate de tratamentul acut, recuperarea după accident și serviciile de reabilitare de care au avut nevoie;
 • pentru eventualele prejudicii cauzate sănătății sau vieții în general;
 • pentru orice alt serviciu de îngrijire suplimentară;
 • pentru cheltuielile de deplasare;
 • pentru invaliditate, situații cu nevoi crescute dobândite în urma accidentului și adaptarea locuinței la noul statul de invaliditate;
 • pentru eventualele nevoi de recalificare la locul de muncă;
 • pentru veniturile pierdute pe perioada dintre accidentul rutier și momentul reîntoarcerii la locul de muncă;

Despăgubiri pentru un accident fatal în Italia

În cazul nefericit în care o persoană și-a pierdut viața, familia acestuia poate primi despăgubiri pentru accidente rutiere cu deces. Există mai multe tipuri de despăgubiri care pot fi acordate în acest sens:

 • pentru pierderea sprijinului financiar al familiei;
 • suportarea cheltuielilor de înmormântare și îndeplinirea tradițiilor conform credinței victimei accidentului;
 • pentru eventualele tratamente suferite după traumetisme psihologice;
 • pentru durerea și suferința interioară provocate de pierderea unei persoane dragi;

Serviciile unui avocat de accidente auto în Peninsulă

Un avocat profesionist pentru accidente auto în Italia îți poate oferi asistență juridică în cazul nefericit în care ajungi implicat într-un astfel de eveniment pe durata călătoriei tale peste hotare. Cu ajutorul lui poți traversa mai ușor eventualele litigii cu companiile de asigurări sau de natură civilă, eventualele contestații împotriva unei notificări de penalizare, ai asigurată protecția ta și a celor dragi implicați în accident pe parcursul procesului de justiție penală și gestionezi mai ușor eventualele infracțiuni rutiere.

Serviciile noastre

Oferim asistență juridică persoanelor fizice și juridice din Europa, Canada și SUA.

Testamente, succesiuni și litigii succesorale în străinătate

Avem o vastă experiență în căutarea și stabilirea proprietății abandonate pe teritoriul Uniunii Europene, SUA, Canada și Israel.

Compensarea accidentelor rutiere în Europa

Avocatul nostru responsabil cu accidentele din Europa te va ajuta cu toate documentele necesare, îți va reprezenta interesele în instanță și te va ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări străină.

Despăgubiri de accident mortal în Europa

Indemnizația de asigurare în Europa face posibilă solicitarea de despăgubiri pentru decesul unui membru de familie în urma unui accident rutier mortal.

Despăgubiri pentru boli și accidente de muncă în Europa

Avocații firmei Lawyer în Europa te vor ajuta să primești despăgubiri de la compania de asigurări pentru boli și accidente de muncă.

Arbitraj internațional

Întreprinderile își măresc în mod constant cifra de afaceri economică externă, intră pe noi piețe de vânzare, caută noi contrapartide în străinătate. Dacă contrapărțile se comportă ilegal, avocații noștri din Europa îți vin în ajutor.

Căutare genealogică a moștenitorilor

Firma noastră de avocatură îi ajută pe alții să găsească rudele apropiate și să urmărească moștenitorii dispăruți sau necunoscuți de peste 9 ani.

Litigii corporative în străinătate

Încrederea dintre directori și investitori este importantă pentru prosperitatea afacerilor în străinătate, indiferent de țara în care este înființată compania. Dacă această cooperare este întreruptă, atunci o dispută corporativă între directori și investitori ar putea avea un impact negativ asupra veniturilor potențiale ale companiei.

Servicii de colectare a datoriilor în străinătate

Facturile neplătite pot duce la situații financiare dificile pentru orice afacere. Colectarea banilor din datoria debitorului poate fi foarte dificilă, mai ales dacă ai relații de afaceri pe termen lung cu o contraparte străină.

Protejarea drepturilor de autor la nivel mondial

Legea internațională a drepturilor de autor permite dezvoltatorilor web, muzicienilor, artiștilor, scriitorilor, fotografilor și altora să protejeze unicitatea muncii lor. Pe lângă orice venituri financiare pe care le pot aduce aceste lucrări.

Birourile noastre

Contactează-ne gratuit

Email: advokatveurope@gmail.com

Telefon: +40-757-296-095

Telefon: +49-160-9137-8309

Vorbim: română, germană

Îți vom răspunde la toate întrebările juridice care te preocupă cât mai curând cu putință.

Consultație fără costuri.